Julegavene

Nå er det romjul og jeg kjenner at freden senker seg. Må bare vise dere hvordan ting så ut her søndag 19. desember se denne kassen som skulle monteres før julaften.

 

 

Her var det da bare og bite tenna sammen og tenke som så du får strikke halskanter så det står etter og glemme at du har lyst til og strikke noe annet. Så her kommer da resultatet.

 

Dette er bare et innlegg jeg har glemt og blogge, men har vært masse på kurs og slikt i høst og da må en jo ha noe som er lett og strikke der mann sitter hva er da ikke mer nærliggende enn og sjekke ut hva som kommer på barne tv som julekalender jo i år var det måne toppen så da måtte en jo bare kjøpe litt garn og mønster og vips så var det et månetopp skjørt.

 

 

Den som fikk dette skjørtet til sin bursdag i november var kjempe glad. Pappan og mamman også, men hva gjør mann da til jul? jo da lager en resten av settet og håper at noen setter pris på den som blir laget. Nå har denne lille frøkna alltid brukt det hun har fått av meg. Så da er det jo gøy og lage ting.

 

 

Så er det så at jeg har vist nok en gutt på akkurat samme alder som skal ha julegave også, jaja mere kurs så dette går fort tenkte jeg og jada det stemte det. Her ble det produsert en genser på en helg og helgen etter nok en genser. Disse nisse genserene er da strikket i 3 dobbelt garn så det må da holde på varmen så det er sikkert noe som kommer godt med i den kulden som er nå.

 

 

Denne i blått er da vært i bruk. Fikk plutselig se min kjære nabo gutt på tur sammen med sin mamma og hundene på tur ned vegen her vi bor, og tror du ikke han hadde på seg hele habitten da. Det var så gøy og se, og ja jeg fikk sms av mamman hans på julekvelden ååååååååååååååå den var så nydelig. Så da hadde jeg gjort noe som var bra i år også.

 

Så er det ikke nok med det, ting stopper ikke her. Dette var jo kun to pakker, men som sagt montering er noe dritt. Men nå har jeg endelig fått satt opp symaskina på en fast plass så nå håper jeg at jeg klarer og montere etter hvert og ikke få sånne hauger som jeg hadde nå.

 

Vi spør da mine tantebarn kan dere tenke dere noe strikka gensere eller jakker til jul og evt hvilken farge ønsker dere. Joda to av de som spurte svarte ja med en gang, men den eneste nevøen min skulle ikke ha noen ting for det ble ikke brukt. Jaja da var det kun to marius kofter og strikke, samt en tunika da. Det var min minste niese som ønsket seg en tunika sa mamman hennes. Jaja diskutering av farger og en tur til Hurdal torg så fikset vi garn. Her ble det da kjøpt garn til tunika og en kofte. Og det var det da måtte damen bestille mer garn.

 

 

Denne er da strikket i Karisma fra drops, og har ikke hørt noe om den passer eller er brukt. Men jeg regner med at den er i bruk. Dette er en frøken som er glad i å bruke skjørt og kjoler og omtrent bor i det om hun kan få lov. Pappan hennes har da funnet ut at en ikke kan være ute på vinteren i kjoler og skjørt så det var nå litt av tanken bak hennes julegave at her må det da gå ann og hjelpe denne frøknen så hun kan få lov å ha det godt og varmt i bare en kjole. Mamman hennes fikk beskjed om at hun måtte kjøpe pologenser og thigts som passet til tunikaen.

 

Så var det alle mine kofter da. Her kommentere jeg ikke under veis, men viser da frem koftene i forskjellige farge varianter. Alle disse koftene er strikket i Karisma fra Drops.

 

 

 

 

Så da den sist julegaven som ble ferdig, her skulle det også da ha vært bukse og lue til, men det rakk jeg da ikke. Men hva er vel mer naturlig enn at mitt kjære gammal tante barn skal ha VM genser. (kun 6 mnd) så her har vi nok en gang vært ute og funnet litt andre farger enn det som står i oppskriften.

 

Denne genseren er strikket i baby ull fra Dale.

 

Så var det det jeg hadde og vise av julegaver i denne omgang. Men det som skjedde er jo faktisk at jeg sto igjen med en halv arm og en hel del montering på nok en julegave. Den er fortsatt under opparbeidelse, nytt mål nå er at den skal være ferdig før vi går inn i 2011.

 

Har bare lyst til å vise frem noe som er gammelt strikka også da. Disse vottene har jeg strikket og solgt de fleste av. De gikk ganske så fort unna. Rakk nesten ikke å strikke de før de forsvant ut av huset. Men jeg måtte bare samle opp noe så jeg fikk tatt et bilde.

 
 

Med dette ønsker jeg alle en riktig fortsatt god romjul og et riktig godt nytt år.

 

Håper dere legger igjen en kommentar om dere er innom her.2 kommentarer

30.des.2010 kl.01:15

Jøss, for en produksjon :D

Ønsker deg et godt nytt år, kos deg resten av romjula :D

01.jan.2011 kl.16:50

Godt nytt år!

Det var virkelig litt av en mengde rett og vrangmasker(flest rette da ;)- må si jeg er imponert. Skulle likt å vite hvordan du rekker alt. Skulle oppdatert bloggen selv, glemte i farta å ta bilde av to gensere før de ble pakka inn(grynt), men jeg håper de blir brukt så jeg får en sjanse å ta bilde senere. Ha en fortsatt fin nyttårshelg!

Skriv en ny kommentar

strikkemari

strikkemari

44, Nannestad

Er en jente på 44 år, bor i Nannestad kommune. Er midlertidig ufør og holder på en del med strikking og hekling. Samt litt perler og sying.

Kategorier

Arkiv

hits